De Luizenmoeder met Juf Ank in De TV Kantine

De Luizenmoeder met Juf Ank in De TV Kantine
Successerie wordt gepersifleerd

Kijktip :

De ongekend populaire tv-serie De Luizenmoeder wordt zaterdag gepersifleerd in een nieuwe aflevering van De TV Kantine. In de promo zijn de eerste beelden te zien van 'juf Ank' (Jelka van Houten) en 'directeur Anton' (Carlo Boszhard).

Uiteraard worden de juf Ank-hits 'Hallo Allemaal' en 'niet zwaaien' gepersifleerd. Welke fragmenten uit De Luizenmoeder nog meer worden nagespeeld in De TV Kantine, is nog niet bekend. Eerder kondigden de makers van De TV Kantine al aan dat juf Ank in het programma zou verschijnen.

In de serie De Luizenmoeder krijgt de gescheiden moeder Hannah (Jennifer Hoffman) te maken met stuk voor stuk pijnlijk herkenbare situaties in en rond de basisschool. De overige hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Ilse Warringa (juf Ank), Diederik Ebbinge (directeur Anton) en Bianca Krijgsman (hulpouder Nancy).

De TV Kantine is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. De Luizenmoeder is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder met Juf Ank in De TV Kantine of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: basisschool, zwaaien, tv-serie, promo, pijnlijk, serie, tv kantine, diederik ebbinge, luizenmoeder, bianca krijgsman, jennifer hoffman, moeder, juf, eerste beelden, rtl 4, npo 3, juf ank, hallo allemaal


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV