TV Gids: deze wedstrijden zie je maandag (14 juni) op het EK voetbal

TV Gids: deze wedstrijden zie je maandag (14 juni) op het EK voetbal
Tsjechië, Polen en Spanje in actie

Sport :

De vierde speeldag van het EK voetbal vindt plaats op maandag 14 juni. Om 15.00 uur, 18.00 uur en 21.00 uur staan weer wedstrijden op het programma. Gids.tv heeft het volledige overzicht.

15.00 uur: Schotland - Tsjechië

Zender: NPO 1 | Stadion:

Tsjechië spelen hun eerste duel in en tegen Schotland, de tegenstander van een van de oefenwedstrijden van Oranje. Uiteraard zien we aan Schotse zijde Robertson en McTominay weer op het veld verschijnen. Lees hier waar je Schotland - Tsjechië live kunt kijken.

18.00 uur: Polen - Slowakije

Zender: NPO 1 | Stadion: Saint-Petersburg Stadium

De Polen beginnen hun EK met een "thuiswedstrijd" tegen Slowakije. Uiteraard zal Robert Lewandowski op het veld staan, maar ook aan de kant van de Slowaken zien we een bekende: Feyenoord-spits Bozenik. Lees hier waar je Polen - Slowakije live kunt kijken.

21.00 uur: Spanje - Zweden

Zender: NPO 1 | Stadion:Estadio de La Cartuja

De Spanjaarden beginnen het toernooi met een wedstrijd in Estadio de La Cartuja. De Iberiërs hebben flink wat coronaproblemen. Lees hier waar je Spanje - Zweden live kunt kijken.

Bekijk en lees hier alle aankondigingen, samenvattingen, livestreams en Oranjefragmenten van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: deze wedstrijden zie je maandag (14 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier