Recensie: Fatherhood brengt ontroerend feelgood-drama naar Netflix

Recensie: Fatherhood brengt ontroerend feelgood-drama naar Netflix
Met Kevin Hart en Melody Hurd

Film :

Vanaf 18 juni is de film Fatherhood op Netflix te zien. We kennen acteur en komiek Kevin Hart voornamelijk van platte en luidruchtige actiekomedies als Ride Along en Central Intelligence, maar is hij ook geschikt voor onvervalste dramatische rollen? Lees hier de filmrecensie van Fatherhood.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

In it, together
Het verhaal gaat over Matt (Kevin Hart), een weduwnaar die net een baby heeft gekregen. Hij moet zijn dochter opvoeden zonder een moeder, en hoewel zijn familie niet gelooft dat hij het in zich heeft om dit te doen en zijn vrienden hem ondanks de beste intenties niet helpen, moet hij het allemaal zelf zien te regelen.

Melody Hurd en Kevin Hart in de film 'Fatherhood'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Fatherhood gooit het voornamelijk op groot drama en dat is deels gelukt, mede dankzij de prachtige actrice Alfre Woodard - die Matt's schoonmoeder speelt. Soms slaat het overdreven Amerikaanse sentimentele gevoel door het dak en twijfel je aan de oprechtheid van Kevin Hart. Bovendien is Hart niet echt geschikt voor topdrama. Toch kent Fatherhood een paar leuke momenten, waar werkelijk alle registers worden opengetrokken als het gaat om het opvoeden van de kleine Maddy. Gehannes met poepluiers, kinderwagens en slapenloze nachten staan hier nog op het menu. Voor een keer best leuk, maar ijzersterk kwaliteitsdrama wordt het nooit. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Kevin Hart (Jumanji: The Next Level) en Rodney Alexandre (Jack Ryan) zijn ook Christine Lan (French Exit), Melody Hurd (Them) en Alfre Woodard (Empire) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Paul Weitz (About a Boy).

Vanaf 18 juni 2021 is de film Fatherhood op Netflix te zien. Genre: Drama. Tijdsduur: 109 minuten. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Fatherhood brengt ontroerend feelgood-drama naar Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier