Kijkcijferkanon Kopen zonder kijken vanaf dinsdag weer te zien op RTL 4

Kijkcijferkanon Kopen zonder kijken vanaf dinsdag weer te zien op RTL 4
Zomer staat in het teken van herhalingen

Kijktip :

Tijdens het EK voetbal is er op de Nederlandse televisie weinig ruimte voor andere kijkcijfersuccessen, en dus herhaalt RTL 4 vanaf dinsdag 15 juni afleveringen van Kopen zonder kijken.

Kopen zonder kijken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geschikt huis
Dit programma is al enkele jaren een groot succes op de Nederlandse televisie en draait om een simpel concept: een stel levert een wensenlijst in bij presentator Martijn Krabbé en zijn team. Zij gaan vervolgens op zoek naar een geschikt huis en het stel koopt het huis meteen - zonder dat ze het ooit hebben kunnen bezichtigen.

Volgende stap
In deze aflevering krijgen Fernant en Joeke hulp van de experts. Ze huren nu een krappe bovenwoning van 51 vierkante meter in Amsterdam, maar zijn toe aan een volgende stap - zeker met het oog op de toekomst. Het lukt echter maar niet, en daarom zijn ze tot het drastische besluit gekomen om Kopen zonder kijken in te schakelen.

Kopen zonder kijken is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijkcijferkanon Kopen zonder kijken vanaf dinsdag weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier