The Rookie seizoen 3 vanaf dinsdag 15 juni te zien op Net5

The Rookie seizoen 3 vanaf dinsdag 15 juni te zien op Net5
Werken bij de LAPD

Kijktip :

Vanaf dinsdag 16 juni zendt Net5 het derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie uit. In deze serie volgen we John Nolan, die zijn droom najaagt om te werken bij de LAPD (Los Angeles Police Department).

The Rookie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Cliffhanger
Het derde seizoen gaat verder waar seizoen 2 eindigde, en dus krijgen we eindelijk antwoord op de enorme cliffhanger. Nolan heeft zichzelf namelijk een moeilijke positie gemanoeuvreerd en het huis wordt omringd door een horde politieagenten die hem komen arresteren. Hij moet in allerijl zijn verboden middelen verbergen en belt meteen zijn advocaat.

Corruptie
Er zijn echter meer problemen binnen het politiekorps, want er is ook sprake van corruptie en onderlinge dreigementen. Temidden van deze ogenschijnlijke chaos probeert Nolan alsnog zijn naam te zuiveren door zich op te werpen voor een levensgevaarlijke klus. Is hij in staat om het vertrouwen van zijn collega's terug te winnen?

Het derde seizoen van The Rookie is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van The Rookie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Rookie seizoen 3 vanaf dinsdag 15 juni te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier