Australische comedyserie The Heart Guy vanaf dinsdag te zien op Net5

Australische comedyserie The Heart Guy vanaf dinsdag te zien op Net5
Hartchirurg krijgt straf

Kijktip :

Net5 zendt vanaf dinsdag 15 juni de Australische comedyserie The Heart Guy. Deze serie was in 2016 voor het eerst te zien op de televisie in Australië, waar het de naam Doctor Doctor draagt.

The Heart Guy aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hartchirurg
In The Heart Guy volgen we de talentvolle hartchirurg dr. Hugh Knight, die aan een flinke opmars bezig is in het medische gilde. Hij heeft kwaliteiten en charme en lijkt onfeilbaar; als hedonist en vanwege zijn grote talent is dr. Knight van mening dat de regels niet op hem van toepassing zijn.

Schandaal
Hij kruipt telkens door het oog van de naald, maar uiteindelijk komt Knights "work hard, play harder"-mentaliteit als een boemerang terug. Door een spectaculair schandaal krijgt dr. Knight een levensveranderende straf: hij wordt gedwongen een jaar te werken als huisarts in zijn voormalige woonplaats Whyhope. Ondertussen zweert zijn ex hem weg te jagen.

De comedyserie The Heart Guy is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van The Heart Guy terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Australische comedyserie The Heart Guy vanaf dinsdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier