Epische fantasyfilm The Hobbit: The Desolation of Smaug zie je zaterdag op RTL 7

Epische fantasyfilm The Hobbit: The Desolation of Smaug zie je zaterdag op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Na het toch verrassend bevredigende An Unexpected Journey verscheen in 2013 het uitstekende tweede deel in de Hobbit-trilogie van regisseur Peter Jackson: The Desolation of Smaug. Dit epische avontuur is zaterdag te zien op RTL 7 en je kunt The Hobbit: The Desolation of Smaug streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Als ze een goede reis hebben gehad over en onder de Mistige Bergen doen Thorin en zijn bonte gezelschap een beroep op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren - zonder hun Tovenaar. Als ze Meerstad eindelijk bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de zware reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de magische schat van de draak Smaug. Ondertussen is Gandalf op een missie in het zuiden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ook het tweede hoofdstuk van de Hobbit-trilogie van Jackson is weer een groots spektakelstuk waarbij je mond soms openvalt van verbazing en bewondering. Ondertussen weet de Nieuw-Zeelander ook nog een uitstekend verhaal te vertellen, een bewerking van het boek van J.R.R. Tolkien. Het levert een film op die je dik tweeënhalf uur op het puntje van je stoel houdt en die eigenlijk geen moment verveelt, hoewel Jackson ook hier weer enkele scènes oprekt om de epische speelduur van The Lord of the Rings te benaderen.

Cast
Naast Martin Freeman (Black Panther) en Ian McKellen (Beauty and the Beast) zijn ook Richard Armitage (Ocean's 8) en Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (They Shall Not Grow Old).

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zaterdag 4 september om 22.25 uur te zien op RTL 7. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 161 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Epische fantasyfilm The Hobbit: The Desolation of Smaug zie je zaterdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV