Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin speelt zich af in Diergaarde Blijdorp

Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin speelt zich af in Diergaarde Blijdorp
Vanaf 17 juli te zien op NPO 1

Nieuws :

Midden in deze sportzomer komt NPO 1 ook met een nieuw seizoen van Het echte leven in de dierentuin. In deze derde reeks is gekozen voor een nieuwe locatie: in plaats van Ouwehands Dierenpark in Rhenen wordt er nu gefilmd in Diergaarde Blijdorp, Rotterdam.

Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bokito
In de Rotterdamse dierentuin zijn verborgen camera's opgehangen om het leven van de dieren te volgen. Zo kijken we mee met de avonturen van zilverruggorilla Bokito en is te zien hoe tapir Tygo voor het eerst van zijn leven een vruchtbaar vrouwtje ontmoet. Er worden ook nieuwe jongen geboren bij de neushoorns en de olifanten, en de gevaarlijke komodovaranen Festus en Odin blijken ook een romantische kant te hebben.

Date
Ook de verzorgers komen in beeld: zij vertellen gepassioneerd over hun werk in de dierentuin. Al in de eerste aflevering hangt er romantiek in de lucht, want tapir Tygo heeft zijn eerste date met een vruchtbaar vrouwtje. Er zijn ook moeizame familierelaties, want neushoorn Naima keert zich tegen haar dochter Mara - al komt dit hoofdzakelijk doordat ze ruimte nodig heeft omdat er een nieuw jong onderweg is. En ezelspinguïn Anoeska is helaas wat eenzaam...

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin is vanaf zaterdag 17 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin speelt zich af in Diergaarde Blijdorp of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV