Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal) live op tv en online

Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal) live op tv en online
Oefenduel in Grolsch Veste, met publiek!

Sport :

Op dinsdag 15 juni oefenen het Nederlandse vrouwenelftal tegen Noorwegen in de Grolsch Veste in Enschede. De interland is om 18.00 uur te zien op SBS9 en online via KIJK.nl en de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Noorwegen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Olympische Spelen
Afgelopen donderdag was Italië te sterk voor de vrouwen van Sarina Wiegman. Voordat de dames naar Tokyo afreizen, is er nog een uitzwaaiwedstrijd en dus dit duel, in Enschede.

De tekst gaat verder onder deze video's

Noorwegen
Nederland en Noorwegen troffen elkaar 25 keer. Zes keer wonnen de Oranje Leeuwinnen, dertien keer de Noren. De meest recente wedstrijd dateert uit 2018, waar de Noren aan het langste eind trokken (1-2).

Nederland - Noorwegen is dinsdag 15 juni om 18.00 uur live te zien op SBS9 en online bij KIJK.nl en Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 17.55 uur. De samenvatting en hoogtepunten volgen op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Noorwegen (vrouwenvoetbal) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV