Vanavond op tv: EK-kraker Frankrijk - Duitsland, Jeff Koons in College Tour

Vanavond op tv: EK-kraker Frankrijk - Duitsland, Jeff Koons in College Tour
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 juni

Kijktip :

Vanavond staat de grootste kraker van de groepsfase van het EK voetbal op het programma: Frankrijk - Duitsland. Verder onder meer de slotaflevering van College Tour met Jeff Koons. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start herhalingen: Kopen zonder kijken

RTL 4
20:30 uur

RTL 4 herhaalt de komende weken elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Kopen zonder kijken. In dit programma kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team op zoek naar een geschikt huis. In deze aflevering vragen Joeke en Fernant hulp van de experts. Zij huren nu een krappe bovenwoning van 51 vierkante meter in Amsterdam.


Nieuw: The Rookie seizoen 3

NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Net5. In de serie jaagt John Nolan zijn droom na om te werken bij de politie van Los Angeles. Tegen het einde van de training staat Nolan voor zijn grootste uitdaging als politieagent tot nu toe, als hij de keuzes moet accepteren die hij heeft gemaakt op zoek naar de waarheid.


College Tour: Jeff Koons

NPO 2
20:35 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van College Tour interviewt Twan Huys samen met studenten de befaamde en omstreden Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons. Koons tovert kitsch om tot kunst en verkoopt zijn werken voor astronomisch hoge bedragen. Met zijn iconische opblaasbare bloemen, zwevende basketballen en balloon dogs is hij volgens velen de belangrijkste moderne kunstenaar ter wereld.


Live: Frankrijk - Duitsland (EK voetbal)

NPO 1
20:55 uur

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Frankrijk - Duitsland vanuit München, Duitsland. Het is de kraker van de groepsfase: de laatste twee wereldkampioenen tegen elkaar. Frankrijk is dit toernooi de topfavoriet. Drie jaar terug won de ploeg vol topspelers het WK. Duitsland heeft de laatste twee toernooien weinig succes gehad, maar kan zomaar toch ver komen dit jaar.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Nieuw: The Heart Guy

NET 5
21:25 uur

Vanaf vanavond is de Australische comedyserie The Heart Guy (in Australië uitgezonden als Doctor Doctor) elke dinsdag om 21:25 uur te zien op Net5. Na een spectaculair schandaal krijgt de succesvolle hartchirurg dr. Hugh Knight een levensveranderende straf: hij wordt gedwongen een jaar te werken als huisarts in zijn voormalige woonplaats Whyhope. Ondertussen zweert zijn ex-vriendin om hem weg te jagen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: EK-kraker Frankrijk - Duitsland, Jeff Koons in College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV