TV Gids: deze wedstrijden zie je dinsdag (15 juni) op het EK voetbal

TV Gids: deze wedstrijden zie je dinsdag (15 juni) op het EK voetbal
Slechts twee wedstrijden vandaag

Sport :

Het EK voetbal gaat op dinsdag 15 juni verder met de wedstrijden uit de laatste poule, Groep F. Dat betekent dat er vandaag niet drie, maar twee wedstrijden op het programma staan - maar dat zijn niet de minste. Bekijk het overzicht hieronder.

18.00 uur: Hongarije - Portugal

Zender: NPO 1 | Stadion: Puskás Aréna, Boedapest

Hongarije staat voor de loodzware opgave om indruk te maken in een poule met Duitsland, Frankrijk en Portugal. De eerste wedstrijd spelen de Hongaren tegen Portugal - maar wel in eigen land, wat nog een voordeel kan zijn. Het is echter de vraag of Hongarije bestand is tegen aanvallers als Bruno Fernandes, Bernardo Silva en natuurlijk Cristiano Ronaldo. Lees hier waar je Hongarije - Portugal live kunt kijken.

21.00 uur: Frankrijk - Duitsland

Zender: NPO 1 | Stadion: Allianz Arena, München

Om negen uur vanavond staat dé kraker van de groepsfase op het programma: Frankrijk en Duitsland, de laatste twee wereldkampioenen, strijden tegen elkaar in de Allianz Arena in München. Frankrijk wordt beschouwd als dé favoriet voor de EK-winst, maar de Duitsers zijn in staat om in de eerste wedstrijd al roet in het eten te gooien. Lees hier waar je Frankrijk - Duitsland live kunt kijken.

Bron: AFP/ANP


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: deze wedstrijden zie je dinsdag (15 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier