Italië - Zwitserland live op tv en online (EK voetbal)

Italië - Zwitserland live op tv en online (EK voetbal)
Italianen kunnen zich al plaatsen voor volgende ronde

Sport :

Woensdagavond spelen Italië en Zwitserland hun tweede groepswedstrijd. Waar Italië bij winst wel zeker is van de volgende ronde, is het voor Zwitserland nog alle hens aan dek. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Zwitserland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Indrukwekkende start
De Italianen kenden een indrukwekkende start van het EK. Ze speelden vrijdagavond een uitstekende wedstrijd tegen Turkije en zetten in de tweede helft het veldoverwicht ook daadwerkelijk om in doelpunten. Dankzij treffers van Ciro Immobile (Lazio Roma) en Lorenzo Insigne (Napoli) en een eigen doelpunt van Merih Demiral werd het 0-3.

Moeizaam begin
Zwitserland begon juist buitengewoon moeizaam aan het toernooi. In een teleurstellende wedstrijd met Wales kwamen de Zwitsers niet verder dan een 1-1 gelijkspel - hoewel ze op papier de favoriet waren. Daarom zullen ze alles op alles zetten om tegen Italië wél drie punten uit het vuur te slepen - hoewel dat een hele opgave wordt.

Italië - Zwitserland is op woensdag 16 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer op SBS6 wordt al vanaf 20.00 uur voorbeschouwd.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Italië - Zwitserland live op tv en online (EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier