Zenuwslopende thriller The Negotiator woensdag te zien op Veronica

Zenuwslopende thriller The Negotiator woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime

Kijktip :

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat Kevin Spacey zijn comeback zal maken in een Italiaanse film. Het is opmerkelijk nieuws over een acteur die in ongenade viel vanwege seksueel wangedrag. Spacey is echter ontegenzeggelijk een briljant acteur en laat dat ook zien in The Negotiator. Deze thriller is woensdag te zien op Veronica en je kunt The Negotiator streamen via Amazon Prime.

Het verhaal
Politieonderhandelaar Danny Roman wordt door collega's en pers op handen gedragen. Zijn partner vertelt hem dat hij bewijzen heeft van fraude bij de politie. Wanneer hij op de afgesproken tijd op hun ontmoetingsplaats aankomt, blijkt Danny's partner te zijn vermoord. Danny wordt beschuldigd van de moord. Hij gaat zich naar Interne Zaken en eist van hun chef de volledige waarheid. Het gesprek loopt uit de hand en Danny gijzelt Niebaum en de drie andere aanwezigen. Omdat hij als geen ander weet hoe de politie dergelijke situaties aanpakt, vraagt hij de hulp van een buitenstaander: een andere onderhandelaar, Chris Sabian.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Voor een verhaal als dit moet je als regisseur beschikken over twee fantastische hoofdrolspelers en dat blijkt gelukkig het geval te zijn. Naast Spacey schittert Samuel L. Jackson als de wanhopige Danny Roman. Het levert acteervuurwerk op tussen de beide heren, in een film die je constant op het puntje van je stoel houdt. Er is wellicht wat weinig spektakel en The Negotiator moet het vooral hebben van Jackson en Spacey, maar het resultaat is uitstekend.

Cast
Naast Samuel L. Jackson (Pulp Fiction) en Kevin Spacey (American Beauty) zijn ook David Morse (The Green Mile) en Ron Rifkin (A Star Is Born) te zien in The Negotiator. Deze film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton).

The Negotiator (1998) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 16 juni om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: drama, thriller. Speelduur: 140 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV