Dinsdag in Humberto: over twee weken zorgeloos op vakantie door coronapaspoort

Dinsdag in Humberto: over twee weken zorgeloos op vakantie door coronapaspoort
De gasten van dinsdag 15 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 15 juni

  • Over iets meer dan twee weken moet het weer zonder problemen kunnen: op vakantie in Europa. Het coronapaspoort moet dan helemaal klaar zijn. We bespreken het met D66-Kamerlid Jan Paternotte en zoomen in op het populaire vakantieland Italië met RTL-correspondent Anouk Boone.
  • Het EK is begonnen en dus kleuren de straten oranje. Radio-dj's Coen en Sander touren door Nederland en zoeken het beste EK-nummer. Vanavond schuiven ze aan!
  • Alle ogen zijn gericht op de speciale ontmoeting morgen in Genève, tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische collega Vladimir Poetin. Amerika-correspondent Michiel Vos blikt vooruit.
  • Het EK is begonnen en dus kleuren de hitlijsten oranje. Goede vrienden Jeroen van der Boom en Gerard Joling spelen vanavond hun EK-hit 'Alles op Oranje'!

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: over twee weken zorgeloos op vakantie door coronapaspoort of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV