Recensie: The Hitman's Wife's Bodyguard is ouderwetse "bang bang" met borsten

Recensie: The Hitman's Wife's Bodyguard is ouderwetse "bang bang" met borsten
Met Ryan Reynolds en Salma Hayek

Film :

Vanaf donderdag 22 juli draait de nieuwe film The Hitman's Wife's Bodyguard in de Nederlandse bioscopen. Beschrijving. Lees hier de filmrecensie van The Hitman's Wife's Bodyguard.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nieuwe bedreigingen
Drie jaar na de gebeurtenissen in het vorige deel is bodyguard Michael Bryce nog steeds bevriend met moordenaar Darius Kincaid. Ze moeten samen een nieuw avontuur aangaan om Sonia, de vrouw van Darius, te redden van nieuwe bedreigingen.

Ryan Reynolds, Salma Hayek en Samuel L. Jackson in The Hitman's Wife's Bodyguard

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De titel van deze film beschrijft het verhaal goed: de aandacht is gevestigd op Ryan Reynolds' bodyguard, Sam Jackson's hitman en Salma Hayek's "wife". Dat zorgt er tegelijkertijd voor dat eigenlijk geen enkele ontwikkeling in het verhaal echt goed doorkomt. De absolute showstopper van deze film is echter de Griekse badguy, uitstekend neergezet door Antonio Banderas. The Hitman's Wife's Bodyguard is een ouderwetse "bang bang" film met veel bloed, geweld en grote borsten. Voor de mannen (en vrouwen) dus genieten geblazen in de bioscoop, maar denk er niet te veel bij na. 3 sterren.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Deadpool 2) en Salma Hayek (Eternals) spelen ook Samuel L. Jackson (Shaft), Frank Grillo (Captain America: Civil War) en Morgan Freeman (The Shawshank Redemption) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Patrick Hughes (The Hitman's Bodyguard).

Vanaf 22 juli 2021 is The Hitman's Wife's Bodyguard te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie. Tijdsduur: 99 minuten. IMDb-score: 6,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV