Keuringsdienst van waarde classics beginnen donderdag met aflevering over kogelbiefstuk

Keuringsdienst van waarde classics beginnen donderdag met aflevering over kogelbiefstuk
Leukste afleveringen worden herhaald

Kijktip :

Vanaf donderdag 17 juni zijn op NPO 3 wekelijks Keuringsdienst van waarde classics te zien, waarin de makers een duik nemen in het archief van het programma. De leukste en spraakmakendste afleveringen worden de komende weken herhaald.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kogelbiefstuk
De eerste aflevering die we weer te zien krijgen is die over de kogelbiefstuk. De Keuringsdienst kreeg ooit een brief van een boze slager, die ging over de toevoeging van het woordje 'kogel'. Omdat deze kwalificatie de biefstuk duurder maakt is het aantrekkelijk om ermee te sjoemelen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Chique broertje
Elke koe heeft kogels in zijn kont, waar je kogelbiefstuk van kunt snijden. Het is het chique broertje van de gewone bief, maar volgens de slager verkoopt de supermarkt meer kogels dna we uit de billen van koeien kunnen halen. De Keuringsdienst snijdt een gevoelig stukje vlees aan en dat zorgt voor emoties bij de vakman.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van waarde classics beginnen donderdag met aflevering over kogelbiefstuk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier