Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: welles-nietes-discussie ontspoort

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: welles-nietes-discussie ontspoort
Mr. Visser zorgt voor duidelijkheid

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen we donderdag te zien hoe een welles-nietes-discussie in een Vlaardingen volledig is ontspoord. Het is aan mr. Visser om orde en duidelijkheid te scheppen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Garagedeur
Er is een conflict ontstaan tussen ondernemers Nico en Linda en hun buren Herman en Barbara. Het winkelpand van Nico en Linda staat achter het huis van Herman en Barbara, maar de garagedeur van de winkel grenst precies aan de tuin van de buren - en dáár schuilt het probleem. Nico wil de deur gebruiken om te laden en te lossen.

Geblokkeerd
Daar zijn Herman en Barbara het absoluut niet mee eens en dus hebben zij de toegang tot de garagedeur geblokkeerd. Volgens hen heeft de buurman helemaal niets in hun tuin te zoeken, maar Nico is juist van mening dat hij recht van overpad heeft. Lukt het mr. Visser om deze juridische kluwen te ontwarren?

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: welles-nietes-discussie ontspoort of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier