Nederland - Oostenrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep C)

Nederland - Oostenrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep C)
Hopen op een tweede overwinning

Sport :

Na de overwinning op Oekraïne speelt het Nederlands elftal donderdag (17 juni) zijn tweede wedstrijd, tegen Oostenrijk. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Oostenrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spektakelstuk
De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal was een spektakelstuk, vooral in de tweede helft - waarin niet minder dan vijf goals vielen. Uiteindelijk won Oranje dankzij een late treffer van rechtsback Denzel Dumfries met 3-2. Donderdag treden de spelers opnieuw aan in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, die voor een derde gevuld zal zijn.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Arnautovic
Oostenrijk won de eerste wedstrijd op dit EK met 3-1 van Noord-Macedonië, maar er ontstond wel wat controverse. Dat had te maken met de manier van juichen van Marko Arnautovic (in het verleden speler van FC Twente), die racistisch zou zijn. De UEFA heeft inmiddels een onderzoek ingesteld. Kan Oostenrijk dit achter zich laten en fris aan de aftrap verschijnen?

Nederland - Oostenrijk is op donderdag 17 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.00 uur en ook in De Oranjezomer (SBS6) wordt vanaf 20.00 uur voorbeschouwd.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Oostenrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep C) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier