Fascinerende documentaire Vleesverlangen donderdag te zien op NPO 3

Fascinerende documentaire Vleesverlangen donderdag te zien op NPO 3
Kunnen we van onze vleesverslaving afkomen?

Kijktip :

Donderdagavond (17 juni) zendt NPO 3 de documentaire Vleesverlangen uit, waarin de grappige én schokkende argumenten om van een vleesverslaving af te komen worden behandeld. Want zijn we niet massaal verslaafd aan vlees?

Vleesverlangen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Verstandiger mens
Tv-maker Marijn Frank wordt net als veel anderen heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen om een beter en verstandiger mens te zijn. Daarom besluit ze voor deze documentaire te zoeken naar de grappige en schokkende argumenten om haar van haar verslaving af te helpen. Zal het haar lukken, of berust ze in haar lot als carnivoor?

Vleesjunk
Marijn beschouwt zichzelf als een 'vleesjunk' en doet haar best om van haar verslaving aan vlees af te komen. Ze gaat op stage bij een koeienslachterij en bezoekt honderdduizend plofkippen. Door haar biefstukje in levenden lijve te zien en recht in de ogen te kijken hoopt ze een gezonde morele relatie op te bouwen met het stukje vlees op haar bord.

De documentaire Vleesverlangen is op donderdag 17 juni om 20.55 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de documentaire Vleesverlangen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende documentaire Vleesverlangen donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV