Spannende en bizarre thriller The Butterfly Effect donderdag te zien op SBS9

Spannende en bizarre thriller The Butterfly Effect donderdag te zien op SBS9
In hoeverre is het leven te beïnvloeden?

Kijktip :

Ashton Kutcher heeft in zijn lange carrière nog maar weinig goeds laten zien als acteur. Toch was de thriller The Butterfly Effect een best aardige film - hoewel de critici minder enthousiast waren. Deze ingenieuze en tamelijk bizarre productie is donderdag te zien op SBS9.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De twintigjarige student Evan Treborn beschikt over een unieke maar levensgevaarlijke gave. Hij is in staat terug te keren naar zijn verleden. Voor Evan lijkt het de ideale manier om de levens van zijn vrienden - en vooral dat van z'n ex-liefje Kayleigh - weer op de rails te krijgen. Maar Evan houdt geen rekening met het zogenaamde 'butterfly-effect', de ijzeren wet die bepaalt dat de allerkleinste wijziging in het verleden een enorme weerslag heeft op de toekomst. Al snel verliest hij de controle over zijn gave. De gevolgen zijn niet te overzien...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
The Butterfly Effect blinkt niet uit op het gebied van logica, en ook het acteerwerk laat nogal eens te wensen over - Amy Smart is de enige echte uitblinker. Toch houdt deze film je constant op het puntje van je stoel, en daardoor vergeet je nogal eens dat wat je voorgeschoteld krijgt allemaal niet erg plausibel is. Naarmate de film vordert nemen de regisseurs steeds meer een loopje met de werkelijkheid en daardoor valt de film uiteindelijk toch wat tegen - er had meer in gezeten.

Cast
Naast Ashton Kutcher (Valentine's Day) en Amy Smart (The Town) zijn ook Eric Stoltz (Jerry Maguire) en William Lee Scott (The Magnificent Seven) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Eric Bress en J. Mackye Gruber.

The Butterfly Effect (2004) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op donderdag 17 juni om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: drama, thriller. Speelduur: 113 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spannende en bizarre thriller The Butterfly Effect donderdag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier