Woensdag in Humberto: Vooruitblik op EK-wedstrijd Nederland- Oostenrijk

Woensdag in Humberto: Vooruitblik op EK-wedstrijd Nederland- Oostenrijk
Dit zijn de gasten van woensdag 16 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

De gasten bij Humberto van woensdag 16 juni

  • Het Nederlands Elftal speelt morgen de tweede wedstrijd in de poulefase van het EK Voetbal. De tegenstander: Oostenrijk. We blikken vooruit op de wedstrijd met onze vaste EK-commentatoren: Dirk Kuyt en Jack van Gelder.

  • Sinds de gewonnen wedstrijd tegen Oekraïne is de sfeer opperbest bij Oranje. Het team oogt vrolijk, ontspannen en gefocust.Marcel Maijer was vanochtend bij de training van het Nederlands Elftal en polste de sfeer. Vanavond schuift hij aan.

  • Hoge ambtenaren wisten van een explosief memo over de toeslagenaffaire, maar dit verzwegen voor de commissie die dit onderzocht. Vandaag deed Orlando Kadir, jurist en zelf gedupeerde, aangifte tegen drie topambtenaren wegens meineed

Er volgen later mogelijk meer gasten.

Humberto is vanaf maandag 7 juni elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Humberto: Vooruitblik op EK-wedstrijd Nederland- Oostenrijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier