TV Gids: deze wedstrijden zie je donderdag (17 juni) op het EK voetbal

TV Gids: deze wedstrijden zie je donderdag (17 juni) op het EK voetbal
Oranje komt weer in actie!

Sport :

Na de spectaculaire overwinning op Oekraïne mag het Nederlands elftal vanavond (donderdag 17 juni) opnieuw aantreden. Dit keer is Oostenrijk de tegenstander. Ook de Belgen komen vandaag in actie. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden hieronder.

15.00 uur: Oekraïne - Noord-Macedonië (Groep C)

Zender: NPO 1 | Stadion: Arena Națională, Boekarest

De dag wordt afgetrapt door de groepsgenoten van Oranje. Oekraïne zal vandaag echt punten moeten halen om nog een goede kans te maken op de volgende ronde en Noord-Macedonië lijkt daar een geschikte kandidaat voor; zij verloren het eerste duel met 3-1 van Oostenrijk. Lees hier waar je Oekraïne - Noord-Macedonië live kunt kijken.

18.00 uur: Denemarken - België (Groep B)

Zender: NPO 1 | Stadion: Parken Stadion, Kopenhagen

Onze zuiderburen zijn zaterdag uitstekend begonnen aan het EK, met een 3-0 overwinning op Rusland. België behoort tot de favorieten voor de eindzege en nemen het vanavond op tegen Denemarken. Zijn de Denen nog altijd aangeslagen door het incident met Christian Eriksen, of kunnen ze verrassen? Lees hier waar je Denemarken - België live kunt kijken.

21.00 uur: Nederland - Oostenrijk (Groep C)

Zender: NPO 1 | Stadion: Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Vanavond is het de beurt aan het Nederlands elftal. Het team van bondscoach Frank de Boer kan de volgende ronde al bereiken met een overwinning op de Oostenrijkers. De sfeer is goed na de eerste zege, maar kan die lijn doorgetrokken worden? Oostenrijk moet het in ieder geval doen zonder de geschorste Marko Arnautovic. Lees hier waar je Nederland - Oostenrijk live kunt kijken.

Bron: Sputnik/ANP


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: deze wedstrijden zie je donderdag (17 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier