Vanavond op tv: Nederland - Oostenrijk (EK voetbal), Opstandelingen in Heerlen

Vanavond op tv: Nederland - Oostenrijk (EK voetbal), Opstandelingen in Heerlen
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 17 juni

Kijktip :

Vanavond treedt het Nederlands elftal aan voor de tweede wedstrijd op het EK voetbal. Oostenrijk is de tegenstander en Oranje kan een grote stap zetten richting de tweede ronde. Verder onder meer Opstandelingen in Heerlen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 17 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Keuringsdienst van waarde classics

NPO 3
20:20 uur

De komende weken herhaalt NPO 3 de leukste afleveringen uit het Keuringsdienst van waarde-archief. Deze week is dat die over de kogelbiefstuk. Een boze slager schreef de Keuringsdienst een brief. Omdat het woordje kogel de biefstuk duurder maakt, is het aantrekkelijk om ermee te sjoemelen. Volgens de slager verkoopt de supermarkt meer kogels dan we uit de billen van koeien kunnen halen.


Opstandelingen: bewust niet informeren

NPO 2
20:35 uur

In deze aflevering van Opstandelingen gaat Sophie Hilbrand naar Heerlen, waar de gemeente de buurt niet informeert over een opvanghuis uit angst voor protest. Patrick, uit de kinderrijke Voskuilenweg in Heerlen, is verbijsterd als hij een flyer van de gemeente ontvangt. Hierin staat dat er om de hoek een opvanghuis voor verslaafde zorgmijders komt.


Mr. Frank Visser doet uitspraak: gluren bij de buren

SBS 6
20:40 uur

Mr. Frank Visser reist deze week af naar Vlaardingen waar een welles-nietes-discussie volledig is ontspoord. Ondernemers Nico en Linda hebben een winkelpand hebben achter het huis van buren Herman en Barbara. Dáár schuilt het probleem, want de garagedeur van de winkel grenst aan hun tuin. Nico wil van de deur gebruik maken om te kunnen laden en lossen, maar Herman en Barbara hebben de toegang geblokkeerd.


Live: Nederland - Oostenrijk (EK voetbal)

NPO 1
20:50 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Nederland - Oostenrijk in de Johan Cruijff Arena. Het is de tweede groepswedstrijd op het EK voetbal. Afgelopen zondagavond werd het nog even spannend, maar pakte Oranje uiteindelijk de eerste drie punten. Ook Oostenrijk won, waardoor de twee koplopers in Groep C het nu tegen elkaar opnemen voor de eerste plek in de achtste finales.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Docu: Vleesverlangen

NPO 3
20:55 uur

De documentaire Vleesverlangen gaat over de schokkende en grappige argumenten om van een vleesverslaving af te komen. Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen, wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. Marijn probeert van haar verslaving aan vlees af te komen met een stage bij een koeienslachterij en een bezoek aan honderdduizend plofkippen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Oostenrijk (EK voetbal), Opstandelingen in Heerlen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV