Nieuwe spelshow Code van Coppens: De Belgen vanaf vrijdag te zien op SBS6

Nieuwe spelshow Code van Coppens: De Belgen vanaf vrijdag te zien op SBS6
De gebroeders Coppens zijn terug

Kijktip :

De Belgische broers Mathias en Staf Coppens waren enkele maanden geleden voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie met hun programa Code van Coppens: De wraak van de Belgen. Vanaf vrijdag 18 juni zijn ze weer terug met de Vlaamse versie, Code van Coppens: De Belgen.

Code van Coppens: De Belgen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Escape room
Aan de opzet is weinig veranderd: in een race tegen de klok moeten een aantal bekende Vlamingen proberen uit spectaculaire escape rooms te ontsnappen. Wie bevrijdt zichzelf als eerste uit een kamer vol wetenschappelijke experimenten? Daarvoor moeten codes gekraakt en mysteries opgelost worden. In de eerste aflevering komen de duo's terecht in een creepy ziekenhuis.

Deelnemers
De deelnemers in deze eerste aflevering van Code van Coppens: De Belgen zijn acteurs Jelle Cleymans en Jonas Van Geel en actrice Sanderine André en acteur Kürt Rogiers. De collega's krijgen allemaal dezelfde opdracht: red tante Patty uit de handen van een totaal doorgedraaide chirurg. Lukt het hen om haar op tijd naar buiten te krijgen? En redden ze daarmee ook zichzelf?

Code van Coppens: De Belgen is vanaf vrijdag 18 juni wekelijks om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Code van Coppens: De Belgen vanaf vrijdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier