Engeland - Schotland live op tv en online (EK voetbal, Groep D)

Engeland - Schotland live op tv en online (EK voetbal, Groep D)
Wie wint de burenruzie?

Sport :

Vrijdagavond (18 juni) staat er een heuse burenruzie op het programma bij het EK voetbal. Engeland en Schotland nemen het tegen elkaar op in Wembley. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Schotland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Revanche
De Engelsen zijn met een goed gevoel aan het EK begonnen, want in de eerste wedstrijd namen ze revanche op Kroatië. Drie jaar geleden schakelden de Kroaten Engeland uit in de halve finale van het WK, maar nu zorgde een doelpunt van Raheem Sterling voor verlossing. De 1-0 was het enige doelpunt van de wedstrijd en dus bleven de drie punten bij Engeland.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Teleurstellend begin
Schotland kende juist een teleurstellend begin van het EK. Er werden punten verwacht tegen Tsjechië, maar helaas bleek Patrik Schick in een fantastische vorm te steken. De Tsjechische aanvaller zorgde met twee doelpunten - vooral het tweede was van grote schoonheid - voor een bedrukte sfeer in Hampden Park, Glasgow. Kan Schotland vrijdag wél verrassen?

Engeland - Schotland is op vrijdag 18 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Engeland - Schotland live op tv en online (EK voetbal, Groep D) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV