Docureeks Louis Theroux: Altered States gaat vrijdag van start op NPO 3

Docureeks Louis Theroux: Altered States gaat vrijdag van start op NPO 3
Op zoek naar de grens

Kijktip :

Vanaf vrijdag 18 juni zendt NPO 3 de driedelige documentaireserie Altered States van Louis Theroux uit. De Britse filmmaker reist hierin door de Verenigde Staten, op zoek naar de grenzen tussen liefde, dood en leven. Hij krijgt toegang tot de levens van mensen die een andere blik op de wereld hebben.

Louis Theroux: Altered States gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Liefde
Theroux legt tijdens zijn reis de meest intieme momenten tussen mensen vast. Dat doet hij in de eerste aflevering in Portland, Oregon. Hier hoopt hij meer te weten te komen over mensen die relaties met nieuwe regels willen en die op een andere manier naar liefde kijken. Zo experimenteert men hier met polyamorie.

Meerdere relaties
Polyamorie is een levenswijze waarin men open staat voor meerdere gelijktijdige liefdesrelaties, met medeweten en instemming van alle betrokkenen. Ook krijgt Theroux in Portland een kijkje in meerdere niet-traditionele samenlevingsvormen. Sommige van deze vormen werken, maar andere zijn uit elkaar gevallen of staan op het punt dat te doen.

De docuserie Altered States van Louis Theroux is vanaf vrijdag 18 juni wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Altered States terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docureeks Louis Theroux: Altered States gaat vrijdag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier