NK wielrennen 2021 live op tv (vrouwen en mannen)

NK wielrennen 2021 live op tv (vrouwen en mannen)
Opnieuw rondje VAM-berg

Sport :

Op zaterdag 19 en zondag 20 juni zijn de NK wielrennen op de weg voor vrouwen en mannen. Net als vorig jaar is de VAM-berg in Drenthe het parcours van het kampioenschap. De NOS doet live verslag op tv en NOS.nl. Ook kun je via de livestream bij Gids.tv kijken.

Vrouwen
De vrouwen komen zaterdag in actie. Ze rijden 17 rondjes van 7,3 kilometer. Titelverdediger en wereldtopper Anna van der Breggen is opnieuw de topfavoriet. Ook Lucinda Brand en Annemiek van Vleuten behoren tot de kanshebbers. De live-uitzending is zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

Mannen
Bij de mannen staan zondag 27 rondjes van 7,3 kilometer op het programma. Mathieu van der Poel won het NK vorig jaar en is nu weer topfavoriet. De ontknoping van de wedstrijd is zondag tussen 14.30 en 17.00 uur.

De NK wielrennen voor vrouwen en mannen zijn zaterdag 19 juni om 12.00 uur en zondag 20 juni om 14.30 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en via de Gids.tv-livestream.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NK wielrennen 2021 live op tv (vrouwen en mannen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier