Spaans misdaaddrama Everybody Knows (Todos lo saben) vrijdag te zien op Canvas

Spaans misdaaddrama Everybody Knows (Todos lo saben) vrijdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

De Spaanse topacteurs Javier Bardem en Penélope Cruz vormen niet alleen in het echte leven een droomkoppel, ook op het witte doek is het een perfecte combinatie. Dat zagen we in 2018 ook weer in het spannende misdaaddrama Everybody Knows. Deze film is vrijdag te zien op Canvas en je kunt Everybody Knows streamen via Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Everybody Knows (originele Spaanse titel: Todos lo saben) gaat over Laura. Zij woont samen met haar man en kinderen in Buenos Aires. Voor een familiefeest keren ze terug naar de geboorteplaats van Laura, een dorpje in Spanje. Gedurende deze reis vinden er enkele onverwachte gebeurtenissen plaats die grote geheimen naar boven brengen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De verwachtingen waren hooggespannen voor de eerste Europese productie van de Iraanse filmmaker Asghar Farhadi. Hij had al Oscars gewonnen voor de schitterende films A Separation (2011) en The Salesman (2016), maar dat niveau wist hij met Everybody Knows helaas niet te halen. Niettemin is het een uitstekende en spannende film geworden, met prachtig acteerwerk van de hoofdrolspelers. De speelduur is helaas net iets te veel van het goede.

Cast
Naast Javier Bardem (Skyfall) en Penélope Cruz (Pain and Glory) zijn ook Ricardo Darín (Wild Tales), Bárbara Lennie (The Skin I Live In) en Inma Cuesta (Julieta) te zien in Everybody Knows. Deze film is geregisseerd door Asghar Farhadi.

Everybody Knows (2018) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op vrijdag 18 juni om 21.25 uur te zien op Canvas. Genre: drama, misdaad, thriller. Speelduur: 133 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spaans misdaaddrama Everybody Knows (Todos lo saben) vrijdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier