Hongarije - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep F)

Hongarije - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep F)
Een makkie voor de Fransen?

Sport :

Na de zware clash met Duitsland wacht Frankrijk - op papier - een makkie tegen Hongarije. Deze wedstrijd is op zaterdag 19 juni live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Hongarije - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stugge ploeg
De Hongaren behoren tot de absolute underdogs op dit EK. Sterspeler Adám Szalai is 33 jaar en speelt bij FSV Mainz 05, en dat zegt eigenlijk genoeg over het elftal. Toch bewezen ze zich in hun eerste duel, met Portugal, als een stugge ploeg. Ze hielden de Portugezen lange tijd op 0-0, maar door treffers in de 84ste, 87ste en 92ste minuut won Portugal alsnog met 0-3.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Topfavoriet
Hongarije treft zaterdag topfavoriet Frankrijk. Zij wonnen eerder deze week met 1-0 van Duitsland door een eigen doelpunt van Mats Hummels. Ondanks de kleine overwinning kwamen de Fransen ijzersterk voor de dag en vooral Kylian Mbappé lijkt het op zijn heupen te hebben. Zetten de Fransen zaterdag een reuzenstap richting de volgende ronde?

Hongarije - Frankrijk is op zaterdag 19 juni om 15.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 14.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hongarije - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep F) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV