Portugal - Duitsland live op tv en online (EK voetbal, Groep F)

Portugal - Duitsland live op tv en online (EK voetbal, Groep F)
Duitsers moeten punten pakken

Sport :

Na de nederlaag tegen Frankrijk hoopt Duitsland in de tweede wedstrijd van de groepsfase wél punten te pakken, maar dat wordt een hels karwei: Portugal is de tegenstander. De wedstrijd is zaterdag live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Record
Portugal reist met een goed gevoel af naar de Allianz Arena in München, waar de wedstrijd wordt gespeeld. De wedstrijd tegen het stugge Hongarije, dat de Portugezen lang op 0-0 wist te houden, werd uiteindelijk met 0-3 geworden. Cristiano Ronaldo vestigde een nieuw record als de speler met de meeste EK-doelpunten aller tijden, elf in totaal.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Laatste keer Löw
Na het debacle op het WK van 2018, toen Duitsland in de groepsfase werd uitgeschakeld, hoopt scheidend bondscoach Joachim Löw nog één laatste kunststukje uit te halen voor hij afscheid neemt na vijftien jaar. De nederlaag tegen de Fransen maakt die klus een stuk lastiger, want ook voor een overwinning op Portugal wordt veel van de Duitsers gevraagd.

Portugal - Duitsland is op zaterdag 19 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.15 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Portugal - Duitsland live op tv en online (EK voetbal, Groep F) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier