Spanje - Polen live op tv en online (EK voetbal, Groep E)

Spanje - Polen live op tv en online (EK voetbal, Groep E)
Voor beide teams veel op het spel

Sport :

Na teleurstellende openingswedstrijden is er voor zowel Spanje als Polen werk aan de winkel. Zaterdagavond strijden ze tegen elkaar in Sevilla. Deze wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Spanje - Polen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Op zoek naar doelpunten
Spanje zal in deze wedstrijd in ieder geval op zoek gaan naar doelpunten, want het eerste duel in de groepsfase eindigde teleurstellend in 0-0. Wellicht kiest bondscoach Luis Enrique nu voor een basisopstelling met Gerard Moreno in de spits in plaats van Álvaro Morata, die opnieuw teleurstelde in de nationale ploeg.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Verrassend verlies
De Poolse ploeg beschikt wél over een topspits, maar het team dat die spits moet voorzien van bruikbare ballen is matig. Robert Lewandowski is al enkele seizoenen de beste spits ter wereld, maar op eindtoernooien heeft hij zich nog nooit kunnen laten zien. De eerste wedstrijd van dit EK eindigde zelfs in verrassend verlies tegen Slowakije.

Spanje - Polen is op zaterdag 19 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spanje - Polen live op tv en online (EK voetbal, Groep E) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier