Vera seizoen 10 vanaf zaterdag 18 juni te zien op NPO 2

Vera seizoen 10 vanaf zaterdag 18 juni te zien op NPO 2
Detectivemaand gaat verder

Kijktip :

De Detectivemaand op NPO 2 gaat op zaterdag 19 juni verder met het tiende seizoen van de Britse detectiveserie Vera, dat uit vier afleveringen bestaat. We lopen weer mee met Vera Stanhope, die in het Engelse Northumberland misdaden oplost.

Vera gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Louche zakenman
Detective Stanhope (gespeeld door Brenda Blethyn, in het verleden tweemaal genomineerd voor een Oscar) kan de moorden en misdaden als enige oplossen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er een louche zakenman vermoord aangetroffen in zijn huis. De vraag is zoals altijd: wat is hier gebeurd?

Problemen
Al snel doet men de ontdekking dat er meerdere mensen waren die deze man dood wensten. Op zowel zakelijk als privégebied speelden er allerlei problemen en dat maakt de lijst met verdachten steeds langer. Hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team worden belast met de taak om uit te zoeken wie het heft in eigen handen heeft genomen.

Het tiende seizoen van Vera is vanaf zaterdag 19 juli wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Vera terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vera seizoen 10 vanaf zaterdag 18 juni te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier