Zaterdag 19 juni in Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B

Zaterdag 19 juni in Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B
Nieuwe versies van oude hits

Kijktip :

Zaterdag (19 juni) is op NPO 3 de aflevering van Ali B op volle toeren met Syb van der Ploeg en Mula B te zien. De Friese rocklegende en de rapper steken elkaars liedjes in een nieuw jasje.

Ali B op volle toeren gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

De Kast
Samen met Ali B reist Mula naar het hoge noorden voor een ontmoeting met de zanger van De Kast. De Friestalige band scoorde in de jaren negentig hits met 'In nije dei', 'Woorden zonder woorden' en 'Eltse grins foarby' en kan gerust een Nederlands muziekicoon genoemd worden. Mula en hij komen uit compleet verschillende werelden.

Remake
Syb en Mula herkennen bij elkaar echter wel één aspect: hun gezamenlijke hang naar het spannende leven. Mula gaat aan de slag met de grootste hit van De Kast, 'In nije dei', en Van der Ploeg kiest voor een remake van Mula's 'Bandolero'. De mannen gaan bovendien samen de schaatsbaan op.

Ali B op volle toeren is elke zaterdag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 19 juni in Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier