Vanavond op tv: start Code van Coppens: De Belgen, EK-wedstrijd Engeland - Schotland

Vanavond op tv: start Code van Coppens: De Belgen, EK-wedstrijd Engeland - Schotland
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 juni

Kijktip :

Vanaf vanavond zijn de Vlaamse gebroeders Coppens terug op de Nederlandse tv met Code van Coppens: De Belgen. Verder onder meer de EK-wedstrijd Engeland - Schotland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oorlogsfilm: Lone Survivor

Veronica
20:30 uur

De keiharde oorlogsfilm Lone Survivor is gebaseerd op de waargebeurde missie 'Operation Red Wings' die op 28 juni 2005 werd uitgevoerd door Navy SEAL team 10. Het doel van het team is om talibanleider Ahmad Shah te doden. De missie komt echter al snel in het gedrang als het team nabij het Hindoekoesj gebergte in een hinderlaag van de taliban loopt. Marcus Luttrell moet alles op alles zetten om deze nachtmerrie te overleven.


Dramafilm: The Blind Side

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond het prachtige drama The Blind Side uit. Michael Oher is een getraumatiseerde Afro-Amerikaanse puber die op straat leeft in Memphis. Op een avond wordt hij opgemerkt door de welgestelde Leigh Anne Touhy. Omdat de jongen geen slaapplaats heeft, biedt ze hem onderdak aan. Michael vindt een thuis bij de liefdevolle Leigh Anne en haar gezin en bloeit helemaal op. Aangemoedigd door zijn nieuwe familie krijgt hij de kans echt iets van zijn leven te maken en zijn enorme talent voor American football te benutten.


Nieuw: Code van Coppens: De Belgen

SBS 6
20:40 uur

Vanaf vanavond is de Vlaamse versie van Code van Coppens, waarin duo's van bekende Vlamingen het in spectaculaire escape rooms tegen elkaar opnemen, elke vrijdag om 20:40 uur te zien op SBS6. In de eerste aflevering nemen acteurs Jonas Van Geel en Jelle Cleymans het op tegen actrice Sanderine André en acteur Kürt Rogiers. Beide duo's komen terecht in een creepy ziekenhuis.


Live: Engeland - Schotland (EK voetbal)

NPO 1
20:50 uur

Voorbeschouwing vanaf 20:25 uur en om 21:00 uur live verslag van Engeland - Schotland vanuit het Wembley Stadion in Londen. De Engelsen behoren tot de favorieten op het EK voetbal en zijn in Groep D begonnen met een 1-0 overwinning op Kroatië. Schotland speelde in de eerste speelronde tegen Tsjechië. Die wedstrijd ging met 2-0 verloren.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Start: Louis Theroux: Altered States

NPO 3
21:20 uur

In het drieluik Altered States reist documentairemaker Louis Theroux naar de Verenigde Staten waar hij de grenzen opzoekt tussen liefde, dood en leven. Louis krijgt toegang tot de levens van mensen die op een andere manier naar de wereld kijken en legt de meest intieme momenten vast. Louis Theroux reist in de eerste aflevering naar Portland, Oregon, waar geëxperimenteerd wordt met polyamorie.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Code van Coppens: De Belgen, EK-wedstrijd Engeland - Schotland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier