Italië - Wales live op tv en online (EK voetbal, Groep A)

Italië - Wales live op tv en online (EK voetbal, Groep A)
Laatste groepswedstrijden gaan van start

Sport :

Hoewel Italië al zeker is van de achtste finales, staat er in de laatste groepswedstrijden van Groep A nog veel op het spel. Waar eindigen Wales, Zwitserland en Turkije? De wedstrijd Italië - Wales is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Wales

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Indrukwekkende spel
Waar de Italianen voor het EK nog werden beschouwd als een outsider voor de titel, hebben ze zichzelf gebombardeerd tot één van de favorieten. De eerste twee wedstrijden won Italië allebei overtuigend met 3-0, en dat ging bovendien gepaard met flitsend en agressief aanvalsspel. De grote vraag is nu: doet Italië het rustig aan in de laatste wedstrijd, of verschijnen ze opnieuw tot de tanden toe bewapend aan de aftrap?

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Verrassing
Tegenstander Wales is misschien wel dé verrassing van het toernooi tot nu toe. In de eerste wedstrijd pakten de Welshmen een punt tegen het sterker geachte Zwitserland en het tweede duel werd zelfs overtuigend met 0-2 gewonnen van Turkije. Ze zijn dus bijna zeker van de achtste finales, maar zullen die tegen Italië definitief binnen willen slepen.

Italië - Wales is op zondag 20 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.15 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Italië - Wales live op tv en online (EK voetbal, Groep A) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier