Zwitserland - Turkije live op tv en online (EK voetbal, Groep A)

Zwitserland - Turkije live op tv en online (EK voetbal, Groep A)
Wie grijpt de laatste strohalm?

Sport :

Zwitserland en Turkije zullen zondag (20 juni) alles op alles moeten zetten voor een plekje in de volgende ronde. De twee landen hebben respectievelijk één en nul punten verzameld, maar er was veel meer verwacht. De wedstrijd is live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Zwitserland - Turkije

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Teleurstelling
Het toernooi van zowel Zwitserland als Turkije wordt gekenmerkt door teleurstelling. De Zwitsers openden het toernooi met een gelijkspel tegen Wales, waar toch zeker drie punten waren verwacht. De tweede wedstrijd ging roemloos met 3-0 verloren tegen Italië. En dus is een overwinning nu noodzakelijk.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Achtste finales
De Turken zijn zo goed als uitgeschakeld na forse nederlagen tegen Italië (3-0) en Wales (2-0). Toch is deze wedstrijd voor Nederlandse kijkers nog interessant: bij een gelijkspel tussen Zwitserland en Turkije ontloopt Oranje sowieso de mogelijke tegenstanders uit de poule des doods (Groep F, met Duitsland, Frankrijk en Portugal).

Zwitserland - Turkije is op zondag 20 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing is te zien op NPO 1 en begint om 17.15 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zwitserland - Turkije live op tv en online (EK voetbal, Groep A) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier