Extreme doodsbedreigingen in Mr. Frank Visser doet uitspraak: zondag op SBS6

Extreme doodsbedreigingen in Mr. Frank Visser doet uitspraak: zondag op SBS6
Kan mr. Visser de rust terugbrengen?

Kijktip :

In Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben we al veel heftige zaken de revue zien passeren, maar zo bont als deze week werd het maar zelden. Mr. Frank Visser probeert de rust te doen wederkeren op de Betuwe.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

IJzeren hek
In Lienden gaat mr. Visser in gesprek met Eef en Evert en hun buurman Ries, met wie ze in de clinch liggen. Ries heeft namelijk een ijzeren hek geplaatst naast zijn huis. Het gevolg? Evert kan zijn auto niet meer kwijt op de oprit. Evert parkeert zijn auto nu voor het huis, met alle gevolgen van dien.

Dreigbrieven
Nu is de woede van Ries namelijk ook gewekt, aangezien zijn oprit óók ontoegankelijk is geworden. De zaak dreigt behoorlijk uit de hand te lopen, want er zijn inmiddels middelvingers opgestoken en zelfs dreigbrieven verstuurd. Het wordt hoog tijd dat mr. Visser een einde maakt aan de parkeer-impasse.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is zondag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extreme doodsbedreigingen in Mr. Frank Visser doet uitspraak: zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier