Jörgen Raymann te gast in Klassiekers met Kleinsma op zondag 20 juni

Jörgen Raymann te gast in Klassiekers met Kleinsma op zondag 20 juni
Geen EK-wedstrijden 's avonds

Kijktip :

Zondagavond (20 juni) staat er geen EK-wedstrijd om 21.00 uur op het programma en dus kan NPO 1 weer een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma uitzenden. Deze week is cabaretier Jörgen Raymann te gast bij Simone Kleinsma.

Klassiekers met Kleinsma gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ultieme liefdeslied
Raymann en Kleinsma nemen samen een duik in de Nederlandse kleinkunstgeschiedenis. De cabaretier met de Surinaamse roots vertelt over zijn inspiratiebronnen, welk liedje hem tot tranen toe kan beroeren en wat volgens hem het ultieme liefdeslied is. En wat blijkt? Raymann rekent Wim Sonneveled tot zijn grootste inspirators.

Speciale versie
Raymann legt uit waarom Sonneveld voor hem zo bijzonder is. Verder komen ook Frans Halsema en Toon Hermans aan bod in het intieme gesprek. En natuurlijk wordt er gezongen: speciaal voor Raymann zingt Kleinsma het liedje 'Telkens weer' van Willeke Alberti, en ze verrast hem ook met een speciale versie van 'Het dorp' van Sonneveld.

Klassiekers met Kleinsma met Jörgen Raymann is op zondag 20 juni om 21.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jörgen Raymann te gast in Klassiekers met Kleinsma op zondag 20 juni of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier