Documentaire Memphis Depay - met beide benen zondag te zien op NPO 1

Documentaire Memphis Depay - met beide benen zondag te zien op NPO 1
Dicht op de huid van topvoetballer

Kijktip :

Memphis Depay schittert momenteel met het Nederlands elftal op het EK, maar anderhalf jaar geleden stond hij er minder goed voor. In de documentaire Memphis Depay - met beide benen volgen we hem bij het herstel van zijn kruisbandblessure.

Memphis Depay - met beide benen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Operatie
Filmmaker Jessica Villerius kreeg toegang tot de wereld van Memphis Depay, waarvan vaak maar een klein deel zichtbaar is voor de buitenwereld. De documentaire begint in januari 2020, vlak voor de allesbeslissende operatie aan de kruisband van Memphis. We volgen de Oranje-international vanaf dat moment tot de eerste Champions League-wedstrijd na zijn blessure.

Gezichten
Villerius laat de meerdere gezichten van Memphis zien, een man waarover iedereen een mening lijkt te hebben. Hij besluit zichzelf volledig bloot te geven: angst, dromen, geluk, kritiek, muziek, pijn, racisme, rijkdom, zijn missie en zelfs zijn broer in tbs komen aan bod. Memphis laat niets onbesproken of ongezien, van intieme beelden in de uitslaapkamer van het ziekenhuis tot rappend achter het stuur.

De documentaire Memphis Depay - met beide benen is op zondag 20 juni om 22.00 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Memphis Depay - met beide benen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Memphis Depay - met beide benen zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV