Noord-Macedonië - Nederland live op tv en online (EK voetbal, Groep C)

Noord-Macedonië - Nederland live op tv en online (EK voetbal, Groep C)
Oranje sluit de poulefase af

Sport :

Na twee overwinningen is Nederland al zeker van groepswinst in Groep C, maar maandag (21 juni) staat er nog een wedstrijd tegen Noord-Macedonië op het programma. Deze wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Gelijktijdig kun je op NPO 2 kijken naar Oekraïne - Oostenrijk.

Samenvatting en hoogtepunten Noord-Macedonië - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Prima resultaten
Bondscoach Frank de Boer kan na twee wedstrijden tevreden terugkijken op de resultaten van zijn elftal. Eerst werd Oekraïne al met 3-2 verslagen in een enerverende wedstrijd en donderdag was ook Oostenrijk aan de beurt: 2-0. Denzel Dumfries is tot nu toe de onverwachte held van Oranje, met twee treffers en een belangrijk aandeel in andere doelpunten.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Voetbaldwerg
Oranje speelt maandag de laatste groepswedstrijd tegen Noord-Macedonië, een voetbaldwerg. De Macedoniërs verloren de eerste twee wedstrijden van Oostenrijk (3-1) en Oekraïne (2-1) en de enige noemenwaardige speler aan Macedonische zijde is de 37-jarige Goran Pandev. Hij won in 2010 nog de Champions League met het Internazionale van José Mourinho.

Noord-Macedonië - Nederland is op maandag 21 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.50 uur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV