Marc-Marie Huijbregts doet oudejaarsconference 2018

Marc-Marie Huijbregts doet oudejaarsconference 2018
Live op tv op oudjaarsdag

Nieuws :

Marc-Marie Huijbregts verzorgt dit jaar de oudejaarsconference voor BNNVARA. De voorstelling wordt op 31 december live uitgezonden vanuit de Schouwburg in Tilburg.

Onderweg naar morgen
De terugblik op 2018 heeft als titel 'Onderweg naar morgen'. Alle hoogtepunten, meest onverwachte gebeurtenissen, dieptepunten en grootste tegenvallers komen voorbij "als we onderweg zijn; onderweg naar morgen", luidt de beschrijving van de conference.

Youp van 't Hek
Het is voor Huijbregts de eerste keer dat hij de oudejaarsconference zal verzorgen. Daarmee treedt hij in de voetsporen van collega’s als Youp van 't Hek, Theo Maassen, Herman Finkers en Claudia de Breij.

Marc-Marie Huijbregts sluit het jaar 2018 af met zijn oudejaarsconference

2018 op een rij zetten
Marc-Marie Huijbregts is sinds oktober met zijn oudejaarsconference in de theaters te zien. Op maandag 31 december is de afsluitende voorstelling in Tilburg. Huijbregts heeft aangegeven zich erop te verheugen om het jaar 2018 samen met het publiek nog eens op een rij te zetten.

De Oudejaarsconference: Onderweg Naar Morgen is op maandag 31 december 2018 om 22.30 uur live te zien op NPO 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie Huijbregts doet oudejaarsconference 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV