Het beste van 50 jaar Toppop vanaf maandag weer te zien op NPO 3

Het beste van 50 jaar Toppop vanaf maandag weer te zien op NPO 3
Terugblik op legendarisch muziekprogramma

Kijktip :

In 2020 vierde het beroemde muziekprogramma Toppop zijn vijftigste verjaardag. Een mooie gelegenheid om terug te kijken op de vele legendarische artiesten die bij Ad Visser te gast waren voor een optreden. Dat is precies wat we doen in Het beste van 50 jaar Toppop.

Het beste van 50 jaar Toppop gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende Nederlanders
Jarenlang reisden de grootste nationale en internationale sterren naar de studio van Toppop voor een optreden bij Ad Visser in de show. Ook de beroemdste namen maakten er geen probleem van om te playbacken. In Het beste van 50 jaar Toppop vertellen bekende Nederlanders als Karin Bloemen, Glen Faria, Samantha Steenwijk en Erik de Zwart over hun herinneringen aan het programma.

Penney de Jager
Daarnaast zijn ook Toppop-iconen Ad Visser en Penney de Jager (de beroemde danseres die de choreografieën verzon) van de partij in deze nostalgische aaneenschakeling van optredens en herkenbare, mooie en bijzondere momenten uit de Toppop-geschiedenis. In deze aflevering komen onder meer The Jacksons, Earth and Fire en een piepjonge André Hazes voorbij.

Het beste van... Toppop is maandag 21 juni om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Het beste van 50 jaar Toppop terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het beste van 50 jaar Toppop vanaf maandag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier