Ewout Genemans loopt mee met moordpolitie in Rio: maandag in Ewout &

Ewout Genemans loopt mee met moordpolitie in Rio: maandag in Ewout &
Bijzonder kijkje achter de schermen

Kijktip :

Maandagavond (21 juni) is er weer een aflevering van Ewout & te zien op RTL 5. Dit keer loopt presentator Ewout Genemans mee met de moordpolitie in de Braziliaanse miljoenenstad Rio de Janeiro, waar het levensgevaarlijk kan zijn.

Ewout & gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onmogelijke taak
Genemans krijgt in Ewout & een kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij reist af naar Rio de Janeiro, de stad in Brazilië waarin 2018 meer mensen dan ooit om het leven kwamen door moord. Sterker nog: een op de drie inwoners van de stad is iemand kwijtgeraakt door moord. De politie staat voor een onmogelijke taak.

Geweld
Zij moeten namelijk proberen om het geweld te stoppen en de daders op te pakken, maar dat blijkt niet makkelijk. In een voorstad van Rio krijgt Ewout te zien wat het team van de Homicide Police doet. Zij krijgen dagelijks te maken met verschrikkelijke moorden, maar wat doet dat met een team? En hoe blijven ze zelf in leven?

Ewout & is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout & terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ewout Genemans loopt mee met moordpolitie in Rio: maandag in Ewout & of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier