Finland - België live op tv en online (EK voetbal, Groep B)

Finland - België live op tv en online (EK voetbal, Groep B)
Belgen op rozen na twee zeges

Sport :

Na overwinningen op Rusland (3-0) en Denemarken (2-1) zit België op rozen in Groep B. Maandag staat de laatste groepswedstrijd tegen Finland op het programma. Deze wedstrijd is live te zien op NPO 3, België Eén en de livestream via Gids.tv. Gelijktijdig is Rusland - Denemarken te zien op NPO 1.

Bekijk hier op welk kanaal je naar het Vlaams commentaar op België Eén kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Finland - België

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Lukaku en De Bruyne
Het zijn tot nu toe de grote mannen die het doen voor België. In hun eerste wedstrijd, tegen de Russen, scoorde topspits Romelu Lukaku van Internazionale twee keer. Kevin de Bruyne (Manchester City) was in het duel met Denemarken van vitaal belang met een prachtige assist en een mooie treffer.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Onverwachte zege
Finland boekte in de eerste wedstrijd een onverwachte zege op Denemarken in een duel dat overschaduwd werd door de hartstilstand van Christian Eriksen. In de tweede wedstrijd waren de Finnen niet opgewassen tegen Rusland, dat met 0-1 won. Kan Finland tegen België voor een enorme stunt zorgen?

Finland - België is op maandag 21 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 3, België Eén en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.45 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finland - België live op tv en online (EK voetbal, Groep B) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier