Epische superheldenfilm Captain America: The Winter Soldier maandag te zien op FOX

Epische superheldenfilm Captain America: The Winter Soldier maandag te zien op FOX
Ook te streamen via Disney+ en iTunes

Kijktip :

De Marvel-franchise is één van de grote succesverhalen van de 21ste eeuw. Producer Kevin Feige bouwde een enorm imperium op rond de superhelden van Marvel en elke film zorgde voor volle bioscopen. Captain America: The Winter Soldier is één van de beste producties uit de reeks. Deze film is maandag te zien op FOX en je kunt Captain America: The Winter Soldier streamen via Disney+ en iTunes.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Na de gebeurtenissen in New York met de Avengers leidt Steve Rogers een rustig leventje in Washington. Maar wanneer een van zijn collega's van de veiligheidsdienst S.H.I.E.L.D. wordt aangevallen, komt Steve in een web van intriges terecht dat het einde van de wereld kan betekenen. Samen met Black Widow en The Falcon - de enigen die hij nog kan vertrouwen - gaat hij de strijd aan met professionele huurmoordenaars. Al snel staan ze oog in oog met hun grootste vijand: The Winter Soldier.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Captain America is één van de intrigerendste figuren uit de Marvel-franchise, vooral omdat hij zijn oorsprong vindt in een ander tijdsgewricht dan de rest. Het leidt regelmatig tot hilarische situaties, maar deze held is door zijn brute kracht en ijzersterke schild niet te onderschatten. Hij vindt zich nu in het heden, maar dat betekent niet dat de gevaren geweken zijn. Dat is voor regisseurs Anthony en Joe Russo aanleiding om uit te pakken met briljante actiescènes en spektakel van de bovenste plank. Topvermaak.

Cast
Naast Chris Evans (Knives Out) en Scarlett Johansson (Jojo Rabbit) zijn ook Sebastian Stan (The Devil All the Time), Anthony Mackie (The Hate U Give) en Robert Redford (All the President's Men) te zien in Captain America: The Winter Soldier. Deze film is geregisseerd door Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame).

Captain America: The Winter Soldier (2014) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op maandag 21 juni om 20.00 uur te zien op FOX. Genre: actie, superhelden. Speelduur: 136 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV