Zwaar verliefd! 2 keert na ruim 6 maanden terug in de bioscoop

Zwaar verliefd! 2 keert na ruim 6 maanden terug in de bioscoop
Met Jim Bakkum en Barbara Sloesen

Film :

Vanaf 24 juni gaat de film Zwaar Verliefd! 2 draaien in de Nederlandse bioscopen. In december 2020 viel ook voor deze feelgood romcom het doek. Maar: dierenarts Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) zijn terug!

Lees hier welke films er in juni 2021 in de bioscopen verschijnen.

Smoorverliefd op elkaar
Het verhaal gaat verder en de kogel is door de kerk. Dierenarts Isa en haar vriend Ruben gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa haar nieuwe collega Hugo. De eerste haarscheurtjes in de relatie van Isa en Ruben worden realiteit.

Barbara Sloessen, Jim Bakkum en Frederik Brom in Zwaar Verliefd! 2

Lees hier onze filmrecensie van Zwaar Verliefd! 2

Cast
Naast Barbara Sloesen (Verliefd op Cuba) en Jim Bakkum (Casanova's) zijn ook Frederik Blom (De Expeditie van Familie Vos), Soy Kroon (K3 Dans van de Farao), Liza Sips (Fashion Chicks) en Pim Wessels (SpangaS).

Vanaf 24 juni 2021 is de film Zwaar Verliefd! 2 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 105 minuten. IMDb-score: 5,9.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zwaar verliefd! 2 keert na ruim 6 maanden terug in de bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV