Vanavond op tv: EK-voetbalwedstrijd Spanje - Polen en Ali B op Volle Toeren

Vanavond op tv: EK-voetbalwedstrijd Spanje - Polen en Ali B op Volle Toeren
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 19 juni

Kijktip :

Vanavond kunnen we natuurlijk weer genieten van het EK Voetbal. De wedstrijd Spanje - Polen wordt om 21.00 uur gespeeld. Verder op tv: een herhaling van Ali B op Volle Toeren voor de mensen die niet van voetbal houden. En op NPO2 start een nieuwe reisserie: Dwars door de Middellandse Zee.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Dwars door de Middellandse Zee

NPO 2
20:25 uur

In de nieuwe reisserie Dwars door de Middellandse Zee maakt Arnout Hauben in een avontuurlijke tocht langs bekende en minder bekende eilanden, op zoek naar het verhaal van de mensen die aan en met de Middellandse Zee leven. Elke zaterdag rond 20:25 uur op NPO 2. Arnout start zijn reis door de Middellandse Zee op de rots van Gibraltar, een vreemd stukje Groot-Brittannië aan de Middellandse Zee. Met de ferry zet hij koers naar de Spaanse eilandengroep de Balearen. Op Ibiza gaat hij op zoek naar de wortels van het feesteiland, die duizenden jaren oud blijken te zijn. Met een vissersboot gaat de reis verder van Mallorca naar Menorca, waar een groot volksfeest aan de gang is.


Live: Spanje - Polen (groepsfase)

NPO 1
20:50 uur

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Spanje - Polen op het EK voetbal in Sevilla, Spanje. Het is de laatste wedstrijd uit de tweede speelronde in de groepsfase van dit toernooi. Spanje en Polen zitten in Groep E, waarin Zweden en Slowakije vrijdag al speelden. Zweden won met 1-0, nadat het eerder 0-0 speelde tegen Spanje. Polen begon het toernooi met een nederlaag. Slowakije was met 2-1 te sterk nadat Grzegorz Krychowiak met rood van het veld af moest.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Nieuw: Vera seizoen 10

NPO 2
22:10 uur

Vanaf vanavond is het vierdelige tiende seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke zaterdag om 22:10 uur te zien op NPO 1. De serie gaat over Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoek die alleen zij kan oplossen. Als in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een louche zakenman vermoord wordt aangetroffen in zijn eigen huis, blijkt al snel dat er meerdere mensen waren die hem dood wensten. Zowel privé als beroepsmatig speelden er allerlei problemen, dus de lijst met verdachten wordt steeds langer. Het is aan hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team om uit te zoeken wie het niet langer aankon en het heft in eigen handen heeft genomen.


Misdaaddrama: Dog Day Afternoon

Canvas
22:13 uur

Misdaaddrama van Sidney Lumet, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg

NPO 3
22:15 uur

De Friese rocklegende & zanger Syb van der Ploeg en hiphop-zanger & rapper Mula B steken elkaars muziek in een nieuw jasje in Ali B op volle toeren. Ali B reist met Mula B naar het hoge noorden om de zanger van De Kast te ontmoeten. Syb en Mula komen uit totaal verschillende werelden, maar herkennen elkaar in hun hang naar het spannende leven. Sybs grootste hit 'In Nije Dei' en Mula's 'Bandolero' ondergaan een remake en de mannen gaan samen de schaatsbaan op.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: EK-voetbalwedstrijd Spanje - Polen en Ali B op Volle Toeren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV