TV Gids: Deze wedstrijden zie je maandag (21 juni) op het EK voetbal

TV Gids: Deze wedstrijden zie je maandag (21 juni) op het EK voetbal
Nederland groepswinnaar, de Belgen ook?

Sport :

Nederland is na de tweede speelronde van de poulefase al groepswinnaar én door naar de achtste finales. Ook de Belgen gaan door, maar de wedstrijden zijn nog steeds heel interessant. Gids.tv heeft het overzicht van alle wedstrijden.

18.00 uur: Noord-Macedonië - Nederland

Zender: NPO 1 | Stadion: Johan Cruijff Arena

Bron: AFP/ANP
Nederland is al door naar de knock-out fase van het EK en is ook al groepswinnaar. Een ruime overwinning zal Nederland uiteraard wel veel goed doen. Lees hier waar je Noord-Macedonië - Nederland live kunt kijken.

18.00 uur: Oekraïne - Oostenrijk

Zender: NPO 2 | Stadion: Arena Nationala

Deze wedstrijd gaat de nummer 2 van de Nederlandse poule bepalen. Zowel Oekraïne als Oostenrijk verloren van Nederland en wonnen van Noord-Macedonië. Lees hier waar je Oekraïne - Oostenrijk live kunt kijken.

21:00: Rusland - Denemarken

Zender: NPO 1 | Stadion: Parken

De Denen maken een ongelukkig toernooi door. Een wedstrijd winnen zou daarom heel welkom zijn, en de Russen zijn daarvoor een prima tegenstander. Lees hier waar je Rusland - Denemarken live kunt kijken.

21:00: Finland - België

Zender: NPO 3 | Stadion: Saint Petersburg Stadium

Bron: AFP/ANP
De Belgen wisten vorige wedstrijd, met hulp van Kevin de Bruyne, te winnen van de Denen. Met een overwinning op Finland zijn ze groepswinnaar. Lees hier waar je Finland - België live kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: Deze wedstrijden zie je maandag (21 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier