OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in juli 2021

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in juli 2021
Met onder meer Virgin River en Black Widow

Film :

De temperaturen beginnen zo langzamerhand tropische vormen aan te nemen en dat betekent dat late-nightfilms de norm gaan worden. Daar zetten de streamingdiensten dan ook goed op in, met zomerfilms en films waar je warm van wordt. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Young Royals, S1 (1 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Wilhelm, een jonge prins, komt in de Zweedse serie Young Royals voor een enorm dilemma te staan: liefde of plicht? Hij probeert zich staande te houden op zijn prominente school, waar de verwachtingen enorm hoog liggen, zeker voor iemand van zijn komaf. Tegelijkertijd worstelt hij met zijn seksualiteit. Bekijk hier waar je vanaf 1 juli Young Royals kunt streamen.

Vikings, S6b (1 juli)

Netflix

Bron: MGM Television
Viking Ragnar wordt elk jaar op rooftoch gestuurd naar het oosten, maar als hij verhalen hoort over schatten in het westen, wil hij graag die kant eens op. Bekijk hier waar je Vikings kunt streamen.

Mission: Impossible (1 juli)

Netflix

Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronisch expert, weet dat de diefstal tijdens een gala in Kiev zal plaatsvinden. Lees hier waar je Mission: Impossible kunt kijken.

Manchester by the Sea (1 juli)

Prime Video

Na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore. Bekijk hier waar je Manchester by the Sea kunt kijken.

The Vvitch: A New-England Folktale (1 juli)

Prime Video

New England, 1630. William en Katherine leiden samen met hun vijf kinderen een toegewijd christelijk leven. Hun huis is gelegen aan de rand van een ondoordringbare wildernis. Bekijk hier waar je The Vvitch: A New-England Folktale kunt kijken.

Portrait of a Lady on Fire (1 juli)

NPO Start

Frankrijk, de achttiende eeuw. De jonge kunstenaar Marianne wordt aangesteld om een trouwportret te maken van Héloïse buiten haar medeweten. Hiervoor dient Marianne de vrouw bij daglicht zorgvuldig te observeren opdat ze 's nachts het portret kan schilderen. Lees hier waar je vanaf 1 juli Portrait de la Jeune Fille en Feu kunt kijken.

The Mauritanian (1 juli)

Bioscoop

Het waargebeurde verhaal van de Mauritaniër Mohamedou Ould Slahi. Slahi wordt door de Amerikaanse regering opgepakt en zonder enige vorm van rechtspraak en zonder aanklacht gevangen gezet in Guantanamo Bay. Hij krijgt hulp van de idealistische advocaten Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan. Genomineerd voor diverse filmprijzen en met Tahar Rahim, Jodie Foster en Shailene Woodley in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de trailer van The Mauritanian.

The Forever Purge (1 juli)

Bioscoop

Na talloze films en zelfs een heuse serie gaat het slachtfeest verder in westernsferen. Horror met hevige schrikeffecten staan op het programma met een hoofdrol voor actrice Ana de la Reguera. Bekijk hieronder de trailer van The Forever Purge.

In The Heights (1 juli)

Bioscoop

De verwachtingen zijn hooggespannen. Een waanzinnige muziekfilm gebaseerd op de gelijknamige Broadwaymusical van Quiara Alegría Hudes en Lin-Manuel Miranda. De film volgt de levens, dromen en liefdes van een groep jonge mannen en vrouwen die opgroeien in de Latijns-Amerikaanse gemeenschap van Washington Heights. Een must-see vol dans, energie en feelgood. Bekijk hieronder de trailer van In The Heights.

Quo Vadis, Aida? (1 juli)

Bioscoop

Deze productie werd genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Internationale Film en geselecteerd voor de Officiële Competitie van het filmfestival van Venetië en Toronto. Het verhaal gaat over Aida (Jasna Đuričić), zij werkt in Srebrenica op de Nederlandse VN-basis als tolk in dienst van de Verenigde Naties. Een zeer indrukwekkende film over de gebeurtenissen in Srebrenica. Bekijk hieronder de trailer van de film Quo Vadis, Aida?

Fear Street Part 1: 1994 (2 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een aantal angstaanjagende en duistere gebeurtenissen vindt plaats in het dorpje Shadyside, Ohio. Een groepje tieners ontdekt dat deze gebeurtenissen mogelijk met elkaar verbonden zijn. Erger nog, ze komen achter de vreselijke waarheid dat ze zomaar eens de volgende slachtoffers kunnen worden. Lees hier waar je vanaf 2 juli Fear Street Part 1: 1994 kunt kijken.

The Tomorrow War (2 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een grote groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een belangrijke en dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een zeer dodelijke buitenaardse soort. Lees hier waar je vanaf 2 juli The Tomorrow War kunt kijken.

Nurses, S1 (3 juli)

Videoland

Bron: Videoland
De serie volgt vijf jonge verpleegkundigen die aan het begin hun carrière staan. Verpleegkundigen Ashley, Grace, Keon, Nazneen en Wolf beginnen met werken op de Eerste Hulp van het St. Mary's-ziekenhuis in Toronto, Canada. Bekijk hier waar je vanaf 3 juli Nurses kunt streamen.

S.W.A.T., S3 (3 juli)

Videoland


Politieluitenant Daniel Harrelson (gespeeld door Shemar Moore) word gevolgd. Hij maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Harrelson zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de plek waar hij is opgegroeid en de leden van het S.W.A.T.-team.. Bekijk hier waar je S.W.A.T. kunt streamen.

De Slet van 6VWO, S4 (5 juli)

NPO Start

De 18-jarige Alex is een beetje een buitenbeentje in Posthoorn, een ingeslapen dorpje waar zelden iets spannends gebeurt. Totdat op een dag de superpopulaire Sephine van een toren springt en dit niet overleeft. Bekijk hier waar je vanaf 5 juli De Slet van 6VWO kunt streamen.

Cat People (7 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Kattenmensen zijn er in alle soorten en maten, maar ze delen een liefde voor hun betoverende, unieke kattenvrienden. Deze docuserie onthult hun verhalen. Bekijk hier waar je vanaf 7 juli Cat People kunt streamen.

Monsters at Work (7 juli)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Tylor Tuskmon studeert af aan de Monsters Universiteit en arriveert bij Monsters & Co om zijn droombaan als Schrikker te beginnen... of niet. De dag dat hij begint, ontdekt hij dat ze geen Schrikkers willen... ze willen Grappers! Bekijk hier waar je vanaf 7 juli Monsters at Work kunt streamen.

De Nog Grotere Slijmfilm (7 juli)

Bioscoop

In het vervolg op succesvolle De Grote Slijmfilm (2020) moet slijmcreator Indy (Bibi) voor Internationale Slijmdag een nieuw slijmrecept verzinnen. Alles gaat volgens plan, tot ze te maken krijgt met Benji (Matheu Hinzen), een jaloerse ex-fan die het slijmrecept probeert te stelen om zo zelf beroemd te worden. Bekijk hieronder de trailer van De Nog Grotere Slijmfilm.

Resident Evil: Infinite Darkness, S1 (8 juli)

Netflix

Een horror-actieserie gebaseerd op de verhalen van de twee populaire personages, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Bekijk hier waar je vanaf 8 juli Resident Evil: Infinite Darkness kunt streamen.

The Wife (8 juli)

Videoland

Joan Castleman heeft al veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. Lees hier waar je vanaf 8 juli The Wife kunt kijken.

Black Space, S1 (8 juli)

NPO Start

Bron: NPO
Bij een aanslag op een school in Israël komen vier leerlingen om. In de daaropvolgende chaos en ontzetting probeert de politie de overige leerlingen te bevrijden en de verdachten te arresteren. Maar al snel blijkt dat de werkelijke toedracht niet zo makkelijk te achterhalen is. Bekijk hier waar je vanaf 8 juli Black Space kunt streamen.

Fast & Furious 9 (8 juli)

Bioscoop

Groot, groter, grootst! De trailer van de nieuwe Fast & Furious laat nóg meer actie dan voorheen zien. Het verhaal volgt Dominic Toretto (Vin Diesel), die zich samen met Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. De terugkeer van Cipher (Charlize Theron) lijkt echter toch roet in het eten te gooien. Bekijk hieronder de trailer van de film Fast & Furious 9.

Atypical, S4 (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal van autistische Sam komt binnenkort tot een einde. Het vierde seizoen van Atypical is tevens ook de laatste. De 18-jarige scholier heeft in de afgelopen drie seizoenen al veel meegemaakt. Bekijk hier waar je Atypical kunt streamen.

Last Summer (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Voor Deniz, een 16-jarige tiener, is deze zomer anders dan de anderen. Deniz, die elk jaar naar het zomerhuis van zijn familie gaat, wordt verliefd op een jong meisje genaamd Aslı. Lees hier waar je vanaf 9 juli Last Summer kunt kijken.

Virgin River, S3 (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft. Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

Lees ook de serierecensie van Virgin River seizoen 2.

How I Became a Superhero (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
In de huidige samenleving worden superhelden niet meer als uitzonderlijk gezien en zijn deze goed geïntegreerd. Eenieder kan gevaarlijke superkrachten verkrijgen door middel van een vreemde substantie die alom voorhanden is. Lees hier waar je vanaf 9 juli How I Became a Superhero kunt kijken.

Fear Street Part 2: 1978 (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Camp Nightwing wordt verdeeld door kampeerders en adviseurs die allemaal afkomstig zijn uit de welvarende stad Sunnyvale, evenals kampeerders en onderhoudspersoneel uit het onderdrukte stadje Shadyside. Lees hier waar je vanaf 9 juli Fear Street Part 2: 1978 kunt kijken.

Black Widow [VIP-toegang] (9 juli)

Disney Plus

Bron: Marvel Studios
Na haar geboorte wordt Natasha Romanov, a.k.a. The Black Widow, aan de Russische geheime dienst (KGB) geschonken. Ze wordt daar getraind om een spion in Amerika te worden. Wanneer de Sovjet-Unie uit elkaar valt, probeert de Russische overheid haar te vermoorden. Rusland is bang haar belangrijkste wapen te verliezen aan de Amerikanen... Lees hier waar je vanaf 9 juli Black Widow kunt kijken.

De film is al twee dagen eerder, op woensdag 7 juli, in de bioscopen te zien.

Onze Jongens in Miami (10 juli)

Videoland

In deze film is Jorrit weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Lees hier waar je vanaf 10 juli Onze Jongens in Miami kunt kijken.

Doctor Sleep (11 juli)

Netflix

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Bekijk hier waar je Doctor Sleep kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Doctor Sleep.

A Classic Horror Story (14 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over 5 mensen, die in een mobilhome carpoolen naar een gemeenschappelijke bestemming. Na een ongeluk moeten ze toevlucht zoeken in een huis midden in het bos. Lees hier waar je vanaf 14 juli A Classic Horror Story kunt kijken.

Like Me, I'm Famous, S1 (14 juli)

Videoland

Bron: Videoland
Tien bekende influencers, die leven bij de gratie van likes van hun soms honderdduizenden volgers, worden op de proef gesteld in een levensecht eliminatiespel waarin ze géén likes ontvangen of zelfs dislikes van hun collega influencers te verwerken krijgen. Bekijk hier waar je vanaf 14 juli Like Me, I'm Famous kunt streamen.

After We Collided (14 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal van Hardin Scott en Tessa Young gaat verder. Zij verwerken hun break-up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Lees hier waar je vanaf dd juli After We Collided kunt kijken.

El Cid, S2 (15 juli)

Prime Video

Ruy Díaz de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims. Bekijk hier waar je vanaf 15 juli El Cid kunt streamen.

Run (15 juli)

Bioscoop

De thriller Run, met de slogan "You can't escape a mother's love" en een hoofdrol voor Sarah Paulson (bekend van de hitserie Ratched), is ook deze maand te zien in de bios. Een claustrofobische thriller die in het buitenland al hele aardige recensies kreeg. Bekijk hieronder de de trailer van de film Run.

Fear Street Part 3: 1666 (16 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een koloniale stad wordt gegrepen door een meedogenloze en hysterische heksenjacht die eeuwenlang dodelijke gevolgen zal hebben. Een groep tieners in 1994 probeert eindelijk een einde te maken aan de duistere vloek van hun stad, voordat het te laat is. Lees hier waar je vanaf 16 juli Fear Street Part 3: 1666 kunt kijken.

De Expeditie van Familie Vos (16 juli)

Videoland

Bron: Videoland
In dit verhaal (vol wonderen) gaat Teun voor het eerst weer naar de Efteling sinds de dood van zijn opa. Teun meent een aanwijzing te ontdekken voor een laatste speurtocht - die zijn opa nog heeft uitgezet - de volwassenen vinden hem raar, maar tante Ada gaat samen met Teun die aanwijzing uitzoeken. Lees hier waar je vanaf 16 juli De Expeditie van Familie Vos kunt kijken.

Turner & Hooch, S1 (16 juli)

Disney Plus

Wanneer een ambitieuze U.S. Marshal een grote, onhandelbare hond erft, realiseert hij zich al snel dat de hond die hij niet wilde, misschien de partner is die hij nodig heeft. Bekijk hier waar je vanaf 16 juli Turner & Hooch kunt streamen.

Behind the Attraction, S1 (16 juli)

Disney Plus

Behind The Attraction neemt kijkers mee in de geschiedenis van hoe populair Disney-attracties en bestemmingen zijn geworden, hoe deze in de loop van de tijd zijn veranderd en hoe fans er nog steeds geobsedeerd door zijn.Bekijk hier waar je vanaf 16 juli Behind the Attraction kunt streamen.

Making the Cut, S2 (16 juli)

Prime Video

Bron: Prime Video
Terwijl de pandemie de mode-industrie sterk blijft beïnvloeden, zijn ontwerpers op zoek naar nieuwe manieren om klanten te bereiken en hun bedrijf te laten groeien. Aan seizoen twee in Los Angeles doet een uiteenlopende groep van 10 getalenteerde ondernemers en ontwerpers uit de hele wereld mee. Bekijk hier waar je vanaf 16 juli Making the Cut kunt streamen.

Suits, S9 (17 juli)

Netflix

Inmiddels is het verhaal van Suits al een stuk verder en heeft Mike voor zijn leugens zelfs in de gevangenis gezeten. Met het negende seizoen keert de serie nog één keer terug en daarin is, na een afwezigheid van één seizoen, ook een kleine rol weggelegd voor Mike. Bekijk hier waar je vanaf 17 juli Suits kunt streamen.

Venom (17 juli)

Videoland

Fotojournalist Eddie Brock (Tom Hardy) raakt verbonden met een symbioot, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen. Lees hier waar je vanaf 17 juli Venom kunt kijken.

Witch Hunt, S1 (17 juli)

NPO Start

Als juriste Ida Waage (Ingrid Bolsø Berdal) bij een gerenommeerd Noors advocatenbureau een verdachte transactie onder ogen krijgt, ruikt ze onraad en probeert ze haar superieuren te waarschuwen dat er iets niet in de haak is. Maar al snel blijkt dat zij niet zitten te wachten op een klokkenluider. Bekijk hier waar je vanaf 17 juli Witch Hunt kunt streamen.

The Hills: New Beginnings, S2 (19 juli)

Videoland

In MTV's The Hills: New Beginnings volgen we de beroemde vriendengroep bij hun terugkeer naar de stad die ze als twintigers liefhadden en verlieten. Als dertigers met een oog op de toekomst overdenken ze nu hun oude fouten, maken ze nieuwe en proberen ze hun roem terug te krijgen.. Bekijk hier waar je vanaf 19 juli The Hills: New Beginnings kunt streamen.

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen (21 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars. Bekijk hier waar je vanaf 21 juli Trollenjagers: Opkomst van de Titanen kunt streamen.

The Hitman's Wife's Bodyguard (22 juli)

Bioscoop

Drie jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film, die zich voornamelijk afspeelde in Amsterdam, is bodyguard Michael Bryce nog steeds bevriend met moordenaar Darius Kincaid. Ze moeten samen een nieuw avontuur aangaan om Sonia, de vrouw van Darius, te redden van nieuwe en levensgevaarlijk bedreigingen. Dikke actie staat op het programma met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek. Bekijk hieronder de trailer van The Hitman's Wife's Bodyguard.

Masters of the Universe: Revelation, S1 (23 juli)

Netflix

Bron: Netflix
De oorlog om Eternia laait weer op. Dit zou weleens de laatste slag tussen He-Man en Skeletor kunnen zijn. Bekijk hier waar je vanaf 23 juli Masters of the Universe: Revelation kunt streamen.

The Movies That Made Us, S2 (23 juli)

Netflix

In het tweede seizoen duikt de serie dieper in het proces van het filmmaken van onder meer Home Alone, Die Hard en Ghostbusters. Bekijk hier waar je vanaf 23 juli The Movies That Made Us kunt streamen.

Sky Rojo, S2 (23 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Prostituees Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht en op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze met veel gevaren te maken zullen krijgen. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven. Bekijk hier waar je Sky Rojo kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Sky Rojo seizoen 2.

Jolt (23 juli)

Prime Video

Lindy is een mooie, sardonisch-grappige vrouw met een pijnlijk geheim. Door een levenslange, zeldzame neurologische aandoening, ervaart ze sporadische woede-gevulde, moorddadige impulsen die alleen kunnen worden gestopt wanneer ze zichzelf schokt met een speciaal elektrode-apparaat. Lees hier waar je vanaf 23 juli Jolt kunt kijken.

Vals (25 juli)

Videoland

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Lees hier waar je vanaf 25 juli Vals kunt kijken.

Swanenburg, S1 (26 juli)

NPO Start

Bron: NPO
In de twintigdelige dramaserie Swanenburg draait het om de rijke familie Praal. De familie heeft weinig tegenwind gekend in het leven. Maar dan wordt vader Jack Praal geconfronteerd met zijn grootste angst en tot overmaat van ramp wordt zijn jongste zoon Dirk in verband gebracht met de dood van een vrouw. Gaandeweg wordt de hele familie meegezogen in een web van intriges en verraad. Bekijk hier waar je vanaf 26 juli Swanenburg kunt streamen.

Chip 'n' Dale: Park Life, S1 (28 juli)

Disney Plus

De serie volgt twee kleine herrieschoppers die proberen het goede leven te leiden in een groot stadspark terwijl ze gigantische, torenhoge avonturen beleven. Bekijk hier waar je vanaf 28 juli Chip 'n' Dale: Park Life kunt streamen.

Words on Bathroom Walls (29 juli)

Bioscoop

In december van 2020 (weer een lockdown) was deze dramafilm Words on Bathroom Walls niet meer te zien in de bioscopen. Eind juli krijgt deze productie met paranoïde schizofrenie als thema een tweede kans. Met een hoofdrol voor Charlie Plummer en muziek van het Amerikaanse DJ-duo The Chainsmokers. Bekijk hieronder de trailer van de film Words on Bathroom Walls.

Outer Banks, S2 (30 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Wanneer een orkaan een einde maakt aan het zomerseizoen, veroorzaakt dit een reeks onwettige gebeurtenissen die de vrienden ertoe dwingen levensveranderende beslissingen te nemen. Bekijk hier waar je Outer Banks kunt streamen.

The Last Mercenary (30 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over een mysterieuze voormalig geheim agent (Jean-Claude Van Damme). Hij moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. De zoon is echter tegen wil en dank betrokken geraakt bij een grote maffia-operatie, waardoor de geheim agent zijn onschuld moet zien te bewijzen. Lees hier waar je vanaf 30 juli The Last Mercenary kunt kijken.

Jungle Cruise [VIP-toegang] (30 juli)

Disney Plus

Bron: Disney
Dwayne Johnson is de kapitein Frank. Hij krijgt de opdracht om Lily Houghton (Emily Blunt) en haar broer (Jack Whitehall) naar een boom met magische krachten te brengen. De jungle is natuurlijk levensgevaarlijk, en het trio neemt het op tegen allerlei wilde beesten. Lees hier waar je vanaf 30 juli Jungle Cruise kunt kijken.

Rocketman (31 juli)

Netflix

Bron: Paramount Pictures
Dit visuele meesterwerk is een absolute aanrader. Een film met fantastische kostuums, prachtig acteerwerk en ijzersterke muziek. Het verhaal brengt een ode aan het leven van zanger Elton John. Muzikale feelgood van de bovenste plank, met een traan. Lees hier waar je de film Rocketman kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Rocketman.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV