Serierecensie: Elité seizoen 4 is "soapier" en erotischer dan ooit

Serierecensie: Elité seizoen 4 is "soapier" en erotischer dan ooit
Spaanse school voor de elite

Film :

Vanaf 18 juni staat het vierde seizoen van Elité op Netflix. Een van de meest populaire Spaanse series van de laatste jaren is toe aan haar vierde seizoen. Lees hier de recensie van Elité seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Absolute elite
Drie tieners worden naar Las Encinas gestuurd. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Na seizoen 3 is ook seizoen 4 weer een wat soap-achtiger seizoen. De mix tussen de oude en de nieuwe cast is goed, maar er mist wel een stukje focus. De serie is geworden van een spannende en mysterieuze serie tot een soap-achtig drama met erotische tintjes. In de laatste afleveringen heeft de serie eindelijk weer wat te vertellen, vooral over sociaal-economische ongelijkheid. Wachten dus op seizoen 5, kijken of dat wat meer lagen aan het verhaal kan toevoegen. 3 sterren.

Cast
Itzan Escamilla (Cable Girls), Georgina Amorós (Vis a Vis), Claudia Salas (La Peste) en Arón Piper (Maktub) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Darío Madrona (1899)

Vanaf 18 juni 2021 is Elité seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Mysterie, Drama. IMDb-score: 7,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Elité seizoen 4 is "soapier" en erotischer dan ooit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier